TEADONG ซีอิ้วปรุงรส สูตร ดองเกาหลี ยี่ห้อ เทดอง สำหรับดองอาหารทะเล ปลาแซลมอน ชาบูน้ำดำ หรือปรุงรสอาหารต่างๆ
ซีอิ้วปรุงรส สูตร ดองเกาหลี อร่อยกลมกล่อม ยี่ห้อ เทดอง
รายละเอียด
น้ำดองซีอิ๊วสำเร็จรูปใช้ดองและต้มซีอิ๊ว อร่อยประหยัด เหมาะสมกับแม่บ้านยุคใหม่
สำหรับดองอาหารทะเล หอมกลิ่นซีอิ้ว อร่อยกลมกล่อม
หรือจะนำปลานึ่งซีอิ๊ว ใส่ก๋วยเตี๋ยว บะหมี่ ราเม็ง เพิ่มรสชาติได้ด้วย
สูตรเข้มข้น ซึมเข้าเนื้ออาหารได้ไว ไม่ต้องรอนาน
หมายเลข อย.1010556350160
คำแนะนำ สำหรับวัตถุดิบแต่ละชนิด
1.กุ้งทั้งตัว หอยแครง กั้ง และปลาหมึก ควรดองไว้ 48-72 ชั่วโมง เพื่อให้น้ำดองซึมเข้าเนื้อ
2.กุ้งแกะเปลือกดองไว้ 24 ชั่วโมง
3.ปลาแซลมอนดองไว้ 30-60 นาที
วิธีการเก็บรักษา
ควรแช่ในตู้เย็นเท่านั้น จะอยู่ได้นานประมาณ 6 เดือน
อยู่นอกตู้เย็นหรืออุณภูมิห้องได้ประมาณ 3 เดือน
ควรเก็บให้พ้นแสงแดด หลีกเลี่ยงอาการร้อน
เมื่อเปิดแล้วควรใช้ให้หมดในครั้งเดียว หากไม่หมดควรแช่ตู้เย็นจะเก็บได้ประมาณ 3 เดือน หลังเปิดใช้
หากไม่ได้แช่เย็น สีของน้ำซีอิ้วอาจมีการเปลี่ยนเป็นสีน้ำตาลเล็กน้อย แต่ไม่เสีย อยู่ได้ประมาณ 3 เดือน ตามสภาพอากาศ
ข้อมูลสำหรับผู้แพ้อาหาร
มีส่วนผสมของ ถั่วเหลือง หอยนางรม แป้งสาลี และปลาทะเล
Seasoned Soy Sauce Korean Pickle Recipe Mellow Delicious Teadong Brand
Product Details
Ready-made soy sauce marinade used to pickle and boil soy sauce delicious economical suitable for modern housewives.
for pickling seafood Fragrant smell of soy sauce. mellow delicious
or steamed fish with soy sauce Add noodles noodles ramen to add flavor.
Concentrated formula quickly absorbed into the food no need to wait for a long time
FDA Number 1010556350160
Instructions For Each Raw Material
1. Whole prawns cockles crayfish and squid should be pickled for 48-72 hours to allow the marinade to absorb into the meat.
2. Pickled prawns for 24 hours.
3. Pickled salmon for 30-60 minutes.
Storage Method
Should only be refrigerated. It will last about 6 months.
Stays outside the refrigerator or room temperature for about 3 months.
should be kept out of sunlight avoid heat
Once opened it should be used all at once. If its not all it should be stored in the refrigerator. It can be stored for about 3 months after opening.
if not refrigerated The color of the soy sauce may change slightly to brown but it will not be damaged for about 3 months depending on the weather.
Information For Food Allergies
Contains soybeans oysters wheat flour and sea fish.