Lallemand – WILDBREW Philly Sour
WILDBREW™ PHILLY SOUR
Lallemand ร่วมมือกับมหาวิทยาลัยใน Philadelphia USA คัดเลือกสายพันธุ์ของ Lanchancea เพื่อนำมาใช้หมักเบียร์เปรี้ยว (Sour Beer) ซึ่งให้ Lactic acid ในปริมาณพอเหมาะ เหมาะสำหรับทำเบียร์ที่มีรสเปรี้ยวกลางๆ ให้ความสดชื่นเมื่อดื่ม
WildBrew™ Philly Sour is a unique species of Lachancea selected from nature by University of the Sciences in Philadelphia PA USA. (Patent pending N° PCT/US20 18/043 148).
WildBrew™ Philly Sour produces moderate amounts of lactic acid in addition to ethanol in one simple fermentation step. This first yeast in the WildBrew™ series is a great choice for innovative sessionable sour beers with refreshing acidity and notes of stone fruit. With high attenuation high flocculation and good head retention WildBrew™ Philly Sour is an ideal yeast for traditional styles such as Berliner Weiss Gose American Lambic Style American Wild Ales and its resistance to hops make it perfect for Sour IPA’s.