ซอสปรุงสำเร็จผัดผงกะหรี่ 50 กรัม / Stir-Fry Curry Sauce 50 gram.
วิธีทํา: ปูผัดผงกะหรี่
Recipe: Crab with Stir-Fry Curry Sauce
1. เตรียมเนื้อปู” 150 กรัม หรือปูทั้งตัว ประมาณ 200-300 กรัม หอมหัวใหญ่ 1/2 หัว หั่นชิ้นสี่เหลี่ยม ต้นหอม และคืนฉ่ายหั่นท่อน
2. ตีไข่ไก่ 1 ฟองน้ํา 4 ช้อนโต๊ะ และซอสปรุงสําเร็จผัดผงกะหรี่ในซองนี้ ผสมเข้าด้วยกัน แล้วพักไว้
3. นํากระทะตั้งไฟพอร้อน ใส่น้ำมันพืช 2 ช้อนโต๊ะ และหอมใหญ่ลงผัดพอสุก ตามด้วยปู
4. ใส่ส่วนผสมของไข่ที่เตรียมไว้ ผัดให้เข้ากัน ปิดไฟ โรยต้นหอม และตื่นฉ่ายหั่นท่อน พร้อมเสิร์ฟ.
* สามารถใช้กุ้ง หอยเชลล์ ปลาหมึก แทนได้
1. Prepare 150 g. crab meat or 200-300g. whole crabs diced 1/2 onion cut-up green onion and Chinese celery as desired.
2. Beat 1 egg 4 tablespoons water and the contents of this packet together.
3. Heat 2 tablespoons vegetable oil in a pan add onion. Stir-fry on medium heat. Add crab and continue to stir-fry slowly.
4. Add the egg mixture and stir-fry until done. Turn off the heat sprinkle with green onion and Chinese celery and serve.
* Seafood such as shrimp scallop squid and fish can be substituted.
ส่วนประกอบ: น้ำมันปาล์ม 26% หอมหัวใหญ่ 20% เครื่องเทศ (ลูกผักชี ขิง ยี่หร่า มัสตาร์ด ฟูนูกรีก ขมิ้น) 7% ครีมเทียม 7% กระเทียม 7% น้ำตาล 6% เกล็ดมันฝรั่ง 6% น้ำ 6% น้ำส้มสายชู 5.5% ซอสผง 4% น้ำปลา 3% วัตถุปรุงแส่งวัสอาหาร (โมโนโซเดียมกลูตาเมต ไดโซเดียม5’ -ไรโบนิวคลีโอโตร์) 2% สารที่ให้คงตัว (แชนแทนกัม) 0.3% สารควบคุมความเป็นกรด กรดมาลิก 0.2%
สําหรับผู้ที่ต้องจํากัดการบริโภคโอโอดีน
ข้อมูลสําหรับผู้แพ้อาหาร: มีมัสตาร์ด แป้งสาลี ถั่วเหลือง นม และปลา อาจมีกุ้ง ปู หอย และปลาหมึก
Ingredients: Palm Oil 28% Onion 20% Spices (Coriander Ginger Cumin Mustard Fenugreek Tumeric) 7% Non-Dairy Creamer 7% Garlic 7% Sugar 6% Potato Granule 6% Water 6% Distilled Vinegar 5.5% Hydrolyzed Vegetable Protein (Wheat Soybean) 4% Fish Sauce (Anchovy FishSalt Sugar) 3% Flavour Enhancer (Monosodium Glutamate Disodium5-ribonucleotide) 2% Stabilizer Xanthan Gum) 0.3% Acidity Regulator (Malic Acid) 0.2%.
Allergen Information : Contains mustard wheat soybean milk and fish. May contain shrimp crap and molluscs (scallops (bivalves) squid).